Új utakat keresve – 150 órás Önismereti pszichodráma csoport indul!

Pszichodráma csoportok

Új utakat keresve  150 órás Önismereti pszichodráma csoport indul a Pszichofészek VI. kerületi rendelőjében 2013 októberében.

Vezetők: Beleznai Györgyi, klinikai szakpszichológus, pszichodráma vezető

B. Bartus Zsuzsanna klinikai szakpszichológus, pszichodráma assziszt.

Állandó szorongások. Párkapcsolati gondok. Elköteleződési problémák. Visszatérő, hasonló konfliktushelyzetek. Megfelelési kényszer.

Neked is ismerősek a fenti problémák?

Lehet, hogy csak hallottál róluk, de az is elképzelhető, hogy Neked is nehézségeid, megoldatlan problémáid vannak a lelki élet néhány területén.

Ha úgy érzed, hogy ideje komolyabban foglalkozni e kérdésekkel, ha szeretnéd jobban látni, miért kerülsz mindig ugyanabba a zsákutcába, és szeretnél új utakat keresni, várunk pszichodráma csoportunkba!

A csoportban játékos keretek között, a hasonló problémával küzdőkkel együtt kerülhetsz közelebb Önmagadhoz és megoldásaidhoz.

Pszichodráma csoportunkat havi egy alkalommal, szombaton 10-18 óra között tarjuk a Pszichofészek Teréz krt-i rendelőjében.

További információk: www.pszichologus.org.hu

Jelentkezés:

Beleznai Györgyi
70-439-7273
[email protected]

B. Bartus Zsuzsanna
20-928-2529
[email protected]

A csoporton való részvétel 120 órája a Képzési Rendnek megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételeként beszámítható, valamint más szakképzések és továbbképzések önismereti részeként is elfogadható.