Végy részt az ELTE cyberbullying kutatásában!

cyberbullying kutatás ELTE

Az ELTE Pszichológiai Intézete kutatást indít a cyberbullying, avagy az online zaklatás jelenségkörének vizsgálatára. A cyberbullyingban szerzett tapasztalatok  megismerése által célunk képet alkotni arról, milyen előzményei, kiváltó okai és következményei lehetnek az online zaklatásnak. Ennek a kérdőívnek a kitöltésével feltáró kutatásunk sikerességéhez nyújtasz segítséget.
A kutatásban 14 éven felüliek válaszát várjuk.

A kérdőív kitöltése itt: Cyberbullying-kutatás, 2017

Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérjük, hogy a kutatás leírását és a szülői beleegyező nyilatkozatot szüleiddel tekintsd át, és szüleid beleegyezésével vegyél részt a kutatásunkban.

A kutatásban való részvétel önkéntes és névtelen. A kérdőív semmilyen adatot nem tartalmaz, amely alapján azonosítható lennél, és az eredmények is csak összesített formában kerülnek majd feldolgozásra. A vizsgálat eredményéről külön egyéni jelentés, összegzés nem készül.

A kérdőívben nincsenek jó vagy rossz válaszok! A legfontosabb, hogy őszintén válaszolj! Ha valamelyik kérdés esetében ez problémát okoz számodra, akkor hagyd ki az adott kérdést! A kérdőívben vannak hasonló állítások, amelyek csak árnyalataikban különböznek egymástól. Ennek elsősorban az a célja, hogy pontosabban tudjunk mérni. A kutatás során kapott statisztikai eredményekről később tudományos közlemény jelenik meg, amelyről kívánság szerint szóbeli vagy írásbeli tájékoztatást adunk.
A kérdőív kitöltése körülbelül 15-20 percet vesz igénybe.

Kitöltőink között kisorsolunk 6 db 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt. Ha részt szeretnél venni a sorsoláson, a kérdőív végén add meg az e-mail címed, hogy elérhessünk abban az esetben, ha Te lennél a szerencsés nyertes.
Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és kizárólag arra használjuk, hogy értesítsünk, ha nyertél. Az e-mail címedet és a kérdésekre adott válaszaidat külön fájlokban kezeljük, így nem lehet az e-mail címed alapján beazonosítani a válaszaid.
Előre is köszönjük a kitöltést!

Ha bármilyen megjegyzésed, ötleted, vagy kérdésed van a kutatással kapcsolatosan, írd meg az alábbi e-mail címre:

[email protected]