Vass István

vass-istvan-pszichodrama-csoportvezto-pszichologus[1]

Pszichológusként végeztem az ELTE-n, egyéni- és csoportos tanácsadás, valamint személyiségpszichológia szakirányon.
A web és az emberek kapcsolata, és a közösségi weboldalak az internet kezdetei óta érdekelnek, így tettem egy kitérőt a Startlap szerkesztőségében, mint szolgáltatási-, majd fejlesztési projektmenedzser, ahol web2-es szolgáltatások kidolgozásával foglalkoztam.

Később az Ars Humana Aktív outdoor trénercsapatához csatlakoztam, ahol szabadtéri tréningek tervezését és szervezését tanultam, ipari alpinista képesítést szereztem a magaskötélpályák – az egyik legelterjedtebb outdoor technika – biztonságos üzemeltetéséhez. Készségfejlesztő, személyiségfejlesztő és vezetői tréningeket tartottam a Pro Management, Ars Humana, AHA IndoorOd Origo tréningcsapataival.

Időközben relaxációs és szimbólumterápiás képzésen vettem részt és pszichodráma asszinsztensi címet szereztem Dr. Daubner Béla és Dr. Rapcsány Éva kiképző pszichodrámavezető csoportjában. A felsőfokú drámavezetői képzésemet Dr. Vikár András és Dr. Daubner Béla csoportjában folytattam, önismereti pszichodráma csoportokat tartok.

2007 decemberében 4 lelkes szerkesztő társammal elindítottam a Pszichologia.com nonprofit weboldalat. Oldalunk a pszichológia népszerűsítését és megismertetését tűzte ki célul, a pszichológia tudományos- és gyakorlati (személyiségfejlesztés, terápia, önismeret) részét is szeretné körbejárni.

Szeretek weboldalakat készíteni, talán túlságosan is szeretem az internetet. Ha az internet után is marad időm, akkor barátaimmal vagyok, az elektronikus zenét hallgatok, jógázom, szerencsésebb években felfedezek egy-egy egzotikus országot.

Pszichológiai konzultációval, önismereti-, önfejlesztő folyamatok segítésével, pszichodráma önismereti csoportok vezetésével foglalkozom. Ha pszichológus szakembert keres, pszichológus segítségével szeretné feltárni, és megoldani problémáit, forduljon hozzám bizalommal!